Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Seminerleri "TÜBİTAK"

07.12.2020 127

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden duyuru;

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı, TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı ve TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Destekleme Programı 2020 yılı çağrıları TÜBİTAK tarafından ilan edilmiştir.

TÜBİTAK Uzmanı Duran MEŞE'nin katılımı ile 9 Aralık Çarşamba günü saat:14:00'da Zoom Platformu üzerinden ilimiz öğretmenlerine yönelik TÜBİTAK 4004- 4005- 4007 programlarına ilişkin çevrimiçi eğitim düzenlenecektir.Okulunuzdan bu konularda proje hazırlayan/ hazırlayabilecek olan bir öğretmenin eğitim saatinde hazır bulunması, katılacak öğretmenlerin ilgili program sayfalarında yer alan çağrı metinleri, proje hazırlama kılavuzu ve sıkça sorulan sorular kısımlarını  okuyarak eğitime hazırlıklı olarak katılması, eğitimin verimli geçmesi açısından önem arzetmektedir.