Uygulanmış Projelere İlişkin Rapor

İlçemiz kurumlarında-okullarında uygulanmış, başarı elde etmiş, sonuçları ortaya çıkmış projelerin yaygınlaştırılması, örnek uygulamaların paylaşılması için söz konusu proje bilgilerinin ve projenin  uygulandığı okulun-kurumun bilinmesine ihtiyaç duyulmuştur.

05.01.2021 127

Okulunuzda-kurumunuzda uygulanan, yada uygulanmış; kurumsal kapasitenin geliştirilmesine, fiziki imkan ve koşulların geliştirilmesine, akademik başarıların artırılmasına, insan kaynaklarının etkin kullanılmasına yönelik, sosyal, sportif, kültürel etkinliklerin etkin kılınmasına ve öğrencilerimizde davranış gelişimine katkılar sunmasına, okul profili geliştirmeye yönelik olarak uygulanan benzer projelerin ilgi yazı ekinde verilen formata uygun olarak doldurularak 08.01.2021 tarihi saat 12.00' a kadar DYS üzerinden Strateji Geliştirme Bölümüne gönderilmesi gerekmektedir.