Taşnır Kayıt 2020 Yıl Sonu İşlemleri

Temel Eğitim Okullarının Temizlik ve Kırtasiye ihtiyacını karşılamak üzere alımı gerçekleştirilen, dağıtımı yapılan mal ve malzemelere ilişkin Taşınır Kayıt Yönetim Sistemi üzerinden "Devir İşlemi" gerçekleştirilmiştir. Devir İşlemi yapılan tüm okul müdürlüklerinin 29.12.2020 saat 16:00'a kadar Müdürlüklerine ait Taşınır Kayıt Yönetim Sistemi üzerinden "Devir Alma" ve "Muhasebeye Onaylatma" işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

28.12.2020 614

Devir Alma işlemine ilişkin işlem sıralaması " Taşınır Mal İşlemleri - Onaylama İşlemleri - Giriş Tifleri Seçilir - Tifi Seç - Onayla" ikinci aşama olarak " Taşınır Mal İşlemleri - Onaylı Taşınır İşlem Fişleri -  Giriş Tifleri - Devir Alma İşlem Fişini Seç - Vif Oluştur - Gönder" butonuna bastıktan sonra tif Muhasebe sistemine gönderilir, Tif'in çıktısı alınarak Maliye'ye teslim edilir.