Sayın Erhan ANGIN İlimizi Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK'un Danışmanı Erhan ANGIN, köy öğretmenlerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, yapılan çalışmaları yerinde görmek, talep, ihtiyaçlarını tespit etmek, farkındalık oluşturan çalışmaları, başarı hikayelerini paylaşmak amacıyla Zonguldak'a geldi.

03.01.2021 118

İlimize misafir olan Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK'un Danışmanı Erhan ANGIN, ziyaret ettiği köy okullarında görev yapan öğretmenlerimizi, Sayın Bakanımız ile görüntülü olarak  görüştürdü. MEB Danışmanı Erhan ANGIN,  Şehit Öğretmen Hamza Halit Sülün İlkokulu, Terzi İlkokulu, Tasmacı İlkokulu, Sinitli İlkokulu, Çayırlı İlkokulu, Kızılca İlkokulu-Ortaokulu, Kurtlar İlkokulu - Ortaokulu 'nu ziyaret etti. Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerimizi, Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK ile görüntülü görüştürdü.Ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal YILMAZ da eşlik etti. MEB Danışmanımız Sayın Erhan ANGIN, yapılan bir dizi okul ziyaretinin ardından Tatoğlu Kültür Merkezinde; alanında farkındalık oluşturmuş bir grup öğretmenimizle biraraya geldi. Öğretmenlerimizin yürüttüğü projeler hakkında kendilerinden bilgi aldı.Alanında farkındalık oluşturmuş öğretmenlerimizin, Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK ile görüntülü görüşmelerini sağladı.Gerçekleşen görüntülü görüşmede Sayın Bakanımız, gayretli çalışmalarından ötürü tüm öğretmenlerimizi tebrik etti. MEB Danışmanı Sayın Erhan ANGIN, İlimiz ziyaretlerini Özel Okul Kurum Temsilcileri ile biraraya gelerek tamamladı.