MOBİL UYGULAMA

Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin Uzaktan eğitim sürecindeki eşikliklerini minimize etmek amacıyla Bakanlığımızca Tabii uygulaması faaliyete geçirilmiştir.

31.12.2020 129

Ortaokul 5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlanmış olan öğrencilerimizin derslerini istedikleri an istedikleri yerde tekrar edebilmeleri için hazırlanmış günlük testlerden oluşan eğlenceli yarışma uygulaması "Tabii"  uygulaması le öğrencilerimiz  ile her gün Türkçe, Matematik, Sosyal bilgiler ve fen bilimleri derslerinden 10 soru olmak üzere toplam 40 farklı soruyla karşılaşacak olup oyun ile ders içi içe olacağından öğrendiklerini pekiştirebileceklerdir.

Uygulamayı cep telefonlarına indiren öğrencilerimiz, eba kullanıcı ad ve şifresi ile uygulamaya giriş yapabileceklerdir.

İlgili öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı